Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΛΟΥΚΙΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ κ' ΣΙΑ Ο.Ε.

Πολυετής εμπειρία και ποιότητα προϊόντων

Η εταιρεία LUKIA ιδρύθηκε το 1974 από την Λουκία και τον Ιωάννη Πολύχρονη. Από το 1992 με την είσοδο της δεύτερης γενιάς, του Κωνσταντίνου Πολυχρόνη συνεχίζουμε την ανοδική πορεία με άρτια γνώση του αντικείμενου μας.
Η εταιρεία μας έχει έδρα το Μοσχάτο Αττικής και ειδικεύεται στην εισαγωγή τεχνητών ανθέων, φυτών και εποχιακών ειδών, συνεργαζόμενη με τους μεγαλύτερους οίκους και εργοστάσια της Ασίας.
Η εταιρεία μας καλύπτει με τα προϊόντα της μεγάλο μέρος της αγοράς στην Ελλάδα και την Κύπρο τροφοδοτώντας χονδρεμπόρους, θέατρα, διακοσμητές, ζαχαροπλαστεία, ανθοπωλεία, καταστήματα ειδών οικιακής χρήσης, ειδών δώρου, εκκλησιαστικών, υλικών συσκευασίας, γάμου & βάπτισης.
Μέσα από τις σελίδες του καταλόγου μας μπορείτε να δείτε τα προϊόντα μας και να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Δίνουμε λύσεις στις απαιτήσεις σας, έχοντας ως κύριο στόχο μας την ποιότητα, την αξιοπιστία και την καλαισθησία των προϊόντων μας.
Προχωράμε στη νέα εποχή με σταθερά βήματα και συνεργασίες.

Αριστη εξυπηρέτηση και άμεση παράδοση

Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία σε τεχνητά μπουκέτα, κλαδιά, στεφάνια, πρασινάδες, γιρλάντες, φυτά, φρούτα & λαχανικά, διακοσμητικά γλαστράκια με λουλούδια, σε άριστη ποιότητα και στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.
Η πολυετής εμπειρία μας, η ποιότητα των προϊόντων μας, η γνώση και εξειδίκευση του προσωπικού μας, αποτελούν την ιδανικότερη λύση για τους επαγγελματίες του χώρου, εξασφαλίζοντας άριστη εξυπηρέτηση και άμεση παράδοση των εμπορευμάτων σε οποιοδήποτε σημείο και αν βρίσκεται η επιχείρησή τους.

instagram

lukia_artificial.flowers

Mychoise.gr © 2024. All rights reserved.